abonneren

Succesvolle LG Optimus L-smartphones krijgen vervolg

De L-serie van LG krijgt een vervolg in de vorm van de L II-smartphones. Deze worden over twee weken gepresenteerd.

We hebben er deze week al over geschreven, LG zal zijn succesvolle Optimus L-serie een vervolg geven, in Barcelona zal LG over twee weken de LG Optimus L3 II, L5 II en L7 II presenteren. Men heeft in 2012 meer dan 10 miljoen stuks uit deze serie verkocht en hoopt dit succes in 2013 voort te zetten.

LG Optimus L II-serie

LG steekt de succesvolle L-serie in een nieuw, stijlvol jasje . De L-serieII heeft een nieuw design, een helder IPS-beeldscherm en een accu met hoge capaciteit. Verder beschikt de serie over een aantal handige functies, zoals Smart LED, Quick Button en Safety Care. Het instapmodel Optimus L3 II zal als eerste worden geïntroduceerd, met zijn 3.2,inch beeldscherm en 1540mAh-accu is deze telefoon vooral voor de low-budgetmarkt geschikt. Het middelste model is de Optimus L5 II en die heeft een 4 inch-beeldscherm met een 1700 mAh-accu.

LG+Optimus+L7 Range+Shot 1024x930 LG bevestigt stijlvolle Optimus L II serie

LG Optimus L7 II

Het topmodel van deze serie is de Optimus L 7 II, deze heeft een 4,3 inch IPS-beeldscherm, dual-core processor en een krachtige 2460mAh SiO+ accu. De specificaties van de Optimus L7 II zijn als volgt.

  • 1GHz Dual-Core (Qualcomm MSM8225)
  • 4GB eMMC / 768MB RAM / Micro SD
  • 4.3-inch WVGA IPS voor levensechte kleuren
  • Android 4.1 Jelly Bean
  • 2460mAh SiO+ technologie
  • 121,5 x 66,6 x 9,7 mm / 122,2 x 66,6 x 9,7 mm

De extra’s van de LG Optimus L II-serie

Deze serie Androidtelefoons heeft verschillende handige extra’s, zo is er de Smart LED waarmee je kunt zien of je een bericht hebt binnen gekregen. Safety Care stuurt automatisch een bericht met je locatie wanneer je een noodnummer belt of als de telefoon een tijd niet gebruikt wordt. De functie Qslide laat je berichten bekijken terwijl je bijvoorbeeld een video bekijkt, deze wordt als een semi-transparante laag over het beeldscherm weergegeven. De Quickbutton is een knop waar je zelf een functie aan kan toewijzen. Verder zijn er nog de Quick Memo en Cheese Shutter-functie (om foto’s te maken als iemand lacht) die ook al op de vorige modellen aanwezig waren.

 LG bevestigt stijlvolle Optimus L II serie

Beschikbaarheid

Deze nieuwe toestellen zullen worden gepresenteerd tijdens de persconferentie over twee weken in Barcelona. De LG Optimus L3 II zal al in maart verkrijgbaar zijn en de twee andere modellen zullen in het tweede kwartaal in de winkels liggen. Alle modellen zijn voorzien van Android 4.1 en later zal er besloten worden of we in Nederland ook de dual-sim toestellen zullen kunnen kopen. De toestellen uit de L II-serie zijn geen toptoestellen, maar zorgen er voor dat LG over de hele linie vertegenwoordigd is. Naast de toptoestellen (Optimus 4X HD en Optimus G) zijn er nu in de overige prijsklassen toestellen te vinden. Uiteraard zullen wij de toestellen in Barcelona goed onder te loep nemen.

Via: Androidworld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphones, l ii-serie

Laatste reactie