abonneren

Streamingdienst Popcorn Time heeft in Nederland 1,3 miljoen gebruikers

De film-streaming dienst Popcorn Time heeft in Nederland bijna 100,000 dagelijkse gebruikers. Dat laat de (inmiddels illegale) dienst weten aan AndroidPlanet.nl. Popcorn Time is op ruim 1,3 miljoen apparaten geïnstalleerd, en groeit nog steeds hard.

Popcorn Time is een dienst waarmee gebruikers gratis films en series kunnen streamen, door een torrent te downloaden. De dienst werd begin dit jaar bijzonder populair, maar er waren altijd vraagtekens over hoe legaal Popcorn Time eigenlijk is. Sinds in Nederland het downloadverbod is ingevoerd, is Popcorn Time onomstotelijk illegaal.

Onverminder populair

Desalniettemin blijven gebruikers enthousiast kijken naar Popcorn Time. Ruim 1,3 miljoen Nederland hebben de app ooit gedownload. Daarvan zijn er 100,000 gebruikers die Popcorn Time actief gebruiken. Vooral de desktop-app is populair, die wordt door zo'n 85% van de Nederlanders gebruikt.

iOS-app

De ontwikkelaars zeggen constant bezig te zijn om Popcorn Time te verbeteren. Eén van de dingen die de dienst nog wil, is een iOS-app, maar het is maar sterk de vraag of een dergelijke app door Apple wordt goedgekeurd voor de iPhone of iPad.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Video

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord