abonneren

Status updates Facebook eindelijk te corrigeren

Iedereen die gebruik maakt van het sociale netwerk Facebook is er vast en zeker wel een keer tegenaan gelopen: na lang wikken en wegen over die ene, perfecte omschrijving bij je foto klik je op ‘plaatsen’ om er vervolgens achter te komen dat er toch écht geen ‘k’ in ‘camping’ staat. Goed nieuws: vanaf nu is het mogelijk om op Facebook geplaatste berichten aan te passen.

Het was al een tijdje mogelijk om de reacties aan te passen die je onder de berichten van anderen hebt geplaatst. Facebook heeft het aanpassen van berichten nu dus ook doorgevoerd naar statusupdates. Wie er na het plaatsen van een statusupdate achter komt dat het bericht niet klopt, kan nu in de rechterbovenhoek van het bericht het bewerk-icoon vinden.

Het wijzigen en opnieuw publiceren van geplaatste statusupdates is op dit moment al mogelijk via de website van Facebook en via de officiële applicatie van het sociale netwerk voor Android telefoons. Facebookers met een Apple-toestel moeten nog iets langer geduld hebben. Voor Android gebruikers heeft Facebook nog een aantal vernieuwingen toegevoegd: het is nu ook mogelijk om emoticons toe te voegen aan statusupdates en om fotoalbums in de app te maken en te delen. Dit kon al langer met de Facebook-app voor iOS. 

Geschreven door: Kenneth Stamp op

Category: Nieuws, Sociale netwerken

Tags:

Laatste reactie