abonneren

Stabiliteits-update voor Galaxy S III

Vandaag is er een update beschikbaar voor de Samsung Galaxy S III. Het is een kleine update en hij zou de stabiliteit bevorderen. Details daarover zijn helaas niet bekend.

Enkele weken terug begon in Nederland de update naar Android 4.1.2 voor de Samsung Galaxy S III. Vandaag is er weer een nieuwe update voor het toestel beschikbaar. Deze kleine update brengt volgens Samsung ‘stabiliteitsverbeteringen’ met zich mee. Wat daar precies mee bedoeld wordt, is niet duidelijk. De update houdt het toestel op Android 4.1.2.

 

Update Samsung Galaxy S III

De Samsung Galaxy S III is samen met de Samsung Galaxy Note II het vlaggenschip van deze fabrikant. Met de snelle quad-core-chipset, het 4,8 inch-scherm en 1 GB aan intern geheugen is de Galaxy S III nog steeds een toptoestel. Recent heeft de Samsung Galaxy  S III als één van de eerste toestellen een update ontvangen naar Android 4.1 en nog recenter kwam daar Android 4.1.2 overheen.  In Android 4.1.2 zijn een aantal extra functies toegevoegd zoals multi-view. Hiermee is het mogelijk meerdere applicaties naast elkaar te draaien op hetzelfde scherm. Daarnaast is de galerij-applicatie vernieuwd en is de mogelijkheid toegevoegd om de snelle instellingen in de notificatiebalk aan te passen.

Wat er precies nieuw is in de update van vandaag is nog niet bekend. De update is in ieder geval erg klein (8,22 MB).

Samsung Galaxy S III update 701x1024 Samsung Galaxy S III: kleine stabiliteitsupdate

Beschikbaarheid

De update voor Android 4.1.2 voor de Samsung Galaxy S III is nu te downloaden. Deze wordt Over The Air (OTA) aangeboden, dat wil zeggen dat deze rechtstreeks op je toestel te downloaden is via een WiFi-verbinding. Daarnaast is de updateook beschikbaar via Kies, het software-programma van Samsung voor PC en Mac. De update heeft een grootte van 8,22 MB. Het is mogelijk dat de update nog niet beschikbaar is voor alle Galaxy S III-toestellen in Nederland: vaak duurt het even voordat toestellen van alle providers de update kunnen ontvangen.

Via: Androidworld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: update, Jelly Bean

Laatste reactie