abonneren

Specificaties OnePlus X uitgelekt

De Chinese telecomwaakhond TENAA heeft de OnePlus X goedgekeurd voor verkoop en daarmee alvast de specificaties van het nog onaangekondigde toestel online gezet.

De OnePlus X lijkt in dat opzicht meer op de OnePlus One dan de OnePlus 2. Zo komt de Snapdragon 801-processor overeen, alsook 3 GB aan werkgeheugen. De OnePlus 2 heeft de 810-variant als processor en 4 GB RAM.

Overeenkomstig voor alle drie de smartphones is de 13 MP-camera aan de achterzijde, terwijl de camera aan de voorkant een 8 MP-resolutie heeft. De OnePlus One en OnePlus 2 hebben daar een 5 MP-camera.

Een ander belangrijk verschil is de schermgrootte, die is vastgesteld op 5 inch. Het is daarmee de kleinste OnePlus-smartphone tot nu toe.

Eindelijk, sd-ondersteuning

De OnePlus X wordt de eerste OnePlus One-smartphone met ondersteuning voor een sd-kaart, zo bevestigt TENAA nu. Standaard zit er 16 GB interne opslagruimte aan boord, maar dat kan op deze manier verhoogd worden naar 128 GB.

Het toestel draait op Android 5.1.1, vermoedelijk met OxygenOS er overheen. De grootte van de accu is nog niet bekend. OnePlus gaat de OnePlus X op 29 oktober aankondigen.

Bron: Android Headlines

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: x, Oneplus