abonneren

Sony Xperia J vanaf nu te koop

Het nieuwe budget-toestel van Sony is vanaf vandaag te koop. Het toestel moet 239 euro kosten en draait op Android.

Tijdens de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn afgelopen augustus kondigde Sony een drietal nieuwe toestellen aan. De eerste daarvan, de Xperia T, is alweer een paar weken verkrijgbaar. De Xperia V komt begin volgend jaar. Vanaf vandaag is ook het budgetmodel uit de Xperia arc 2012-serie in Nederland verkrijgbaar: het toestel ligt met een adviesprijs van €239 in de winkel.

 Sony Xperia J Featured 300x300 Sony Xperia J: budget toestel vanaf nu in de winkels

 

Sony Xperia J

De Sony Xperia J is een toestel dat vooral gericht is op het design en heeft een 4.0 inch FWVGA-scherm. Met een dikte van 9.2 mm is de Xperia J en een stijlvoldesign is het natuurlijk een mooie gagdet om te laten zien. Ook zit er een 5 megapixel-camera op het toestel en worden de social media-updates via lichteffecten weergegeven op je toestel.

De Sony Xperia J draait op Android 4.0. Sony heeft aangegeven het toestel van een update naar Android 4.1 (Jelly Bean) te zullen voorzien. Dit zal ergens na het eerste kwartaal van 2013 plaatsvinden.

 

Video

Beschikbaarheid

De nieuwe Xperia J is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. De adviesprijs voor dit toestel is €239. In de tabel hieronder vind je een aantal verkooppunten voor de Xperia J en met welke abonnementen de Xperia J geleverd wordt.

Via: Androidworld

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Laatste reactie