abonneren

Sony presenteert nieuwe software

Naast hardware produceert Sony ook een aantal professionele audio- en videobewerkingspakketten. Het bedrijf presenteert vandaag de nieuwste versies.

Met de overname van Sonic Foundry, alweer jaren geleden, kreeg Sony er in een klap een software-afdeling bij. De creatieve software wordt alsmaar verder ontwikkeld: de nieuwste versies zijn vandaag uitgebracht. Het gaat om de instapversies van de meeste productreeksen, zoals het nieuwe Acid Music Studio 9 (€ 54,99). Dat is een versimpelde versie van Acid Pro, een audiobewerkingsprogramma. De nieuwe versie heeft onder andere ondersteuning voor 24-bit/96 kHz-audio en multicore-cpu’s.

Ook nieuw is Sony Movie Studio Platinum 12 en de uitgebreidere Suite-editie ervan (respectievelijk € 69,99 en € 99,99). De interface is omgegooid en er is integratie met Sony’s eigen clouddienst Pixelcast. Met de bundel Imagination Studio kun je in één keer vier producten aanschaffen, als je doet aan zowel audio- als videobewerking: Movie Studio Platinum, Acid Music Studio, Sound Forge Audio Studio en DVD Architect Studio. Alle producten zijn te koop in de officiële webwinkel van Sony Creative Software of bij de Nederlandse wederverkopers.

Geschreven door: Abram Wagenaar op

Category: Nieuws, Video

Tags: movie studio

Laatste reactie