abonneren

Sony Nexus X foto's duiken op

Nadat er foto's naar buiten kwamen van een Nexus toestel van LG, verschijnen er nu twee foto's van een vermeende Sony Nexus X in het wild.

Er doen allerlei geruchten de ronde over nieuwe Nexus-toestellen, de LG Nexus 4 is daarvan het meest in het nieuws. Nu zijn er ook foto’s van een Nexus-toestel van de fabrikant Sony verschenen. Het uitbreiden van het Nexus-programma zou dan in de vorm van een LG Optimus Nexus, Sony Xperia Nexus en misschien wel een HTC Incredible Nexus gestalte kunnen gaan geven.

Het rijtje Nexus 4, Nexus 5 en Nexus 6 zouden dan naast de Nexus 7 in de winkel kunnen komen te liggen.

Sony Nexus X

De geruchten dat meerdere fabrikanten een Nexustoestel zullen gaan lanceren worden steeds sterker. Google zou verschillende fabrikanten een Nexustoestel laten ontwikkelen waarmee onderling vooral geconcurreerd zou gaan worden op het gebied van hardware en ontwerp. Uiteraard bevatten al deze Nexustoestellen een standaard Android-interface die niet aangepast is door de fabrikant.

Op Picasa zijn een tweetal foto’s verschenen van de zogenaamde Sony Nexus X. Eén van de foto’s bevat de een standaard Nexus-wallpaper en de navigatieknoppen worden op het scherm getoond, net als bij de Galaxy Nexus. Voor de rest kunnen we er weinig over melden, evenals het feit dat we de authenticiteit van de beelden niet kunnen bevestigen.

Via: Androidworld

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord