abonneren

Sony Music Unlimited nu ook in Nederland

De streaming muziekdienst Sony Music Unlimited is vanaf nu beschikbaar in Nederland en Belgiƫ. Sony gaat hiermee de concurrentie aan met Spotify.

In 2010 ging Sony Music Unlimited al in sommige landen van start. Met Nederland en Belgie is Sony Music Unlimited nu in 16 landen beschikbaar. Tegen een maandelijkse betaling heb je als abonnee altijd toegang tot een enorme muziekcollectie. Met 15 miljoen beschikbare nummers is de dienst vergelijkbaar met Spotify. 

Sony Music Unlimited Ecosysteem
Gebruikers met een Sony Playstation Network-account kunnen hun account, na betaling, meteen inzetten voor Sony Music Unlimited. Behalve op de Playstation is de dienst ook beschikbaar op elke pc, Android-toestel en Sony’s Bravia hdtv’s, blu-ray spelers, Sony audionetwerksystemen, PS Vita, PSP en Sony Walkman. Sony heeft daarmee een compleet ecosysteem rond de muziekdienst. Een app voor de iPhone staat in de planning. 

Prijzen Sony Music Unlimited
Het premium-abonnement kost €9,99 en biedt volledige toegang tot de dienst, je kunt op nummer zoeken en hebt toegang tot verschillende muziekkanalen, ook biedt het een offline-modus via Android en de Walkman om muziek beschikbaar te maken wanneer je geen netwerkverbinding hebt. Voor €3,99 kun je gebruik maken van de muziekdienst als reclamevrije radiozender. Je kunt in dat geval, net als bijvoorbeeld LastFM, niet op een specifiek nummer zoeken. Wel kun je je eigen muziek toevoegen aan de cloud via je pc zodat die daarna af te spelen is op compatible apparaten. 

Gratis proberen
Of het een geduchte concurrent is voor Spotify kun je eenvoudig zelf beoordelen door de Sony Music Unlimited dienst 30 dagen gratis op proef te gebruiken. Je krijgt dan alle functionaliteit van de premium-dienst. Ga daarvoor naar www.MUnlimited.com

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Streaming media

Tags: Music Unlimited