abonneren

Sony laat een stukje Honami zien

De Sony Honami (of Sony Z1 of Sony i1) is misschien wel één van de meest 'gelekte' toestellen en ook de fabrikant zelf doet hier aan mee. Vandaag werd er een tweet gedaan waarin een deel van een foto geplaatst werd. Ze teasen er op los bij Sony.
 

De Sony Honami of Z1 of i1 of wat de naam dan ook mag gaan zijn, wordt het nieuwe toptoestel van Sony voor de tweede helft van 2013. We weten al veel over deze nieuwe krachtpatser en ook Sony begint nu mee te doen aan het hele 'lekkende geruchten-circus'. Wat betreft specificaties zijn er alleen nog maar geruchten, maar een Snapdragon 800-chipset met 2 GB RAM en een kloksnelheid van 2.3 GHz wordt veel genoemd. Daarnaast zal de accu 3000 mAh groot zijn en dat zal niets te weinig zijn met een scherm van 5 inch en een 20 megapixel-camera.

Deze Sony Xperia Honami i1 zal het derde toestel zijn wat met de Snapdragon 800-chipset zal worden uitgerust. In september zal ook LG met zijn G2 in de winkels liggen waarmee het waarschijnlijk het eerste toestel is met een Snapdragon 800-chipset dat te koop zal zijn.

De Sony Z1 zal naar alle waarschijnlijkheid tijdens de IFA in Berlijn aangekondigd worden.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: i1, Z1, Honami

Nieuws headlines

Laatste reactie