abonneren

Sony kondigt Xperia LOUNGE-applicatie officieel aan

Sony doet niet alleen aan klantenbinding via de verkoop van telefoons en diensten, maar deze keer ook via een applicatie. Xperia LOUNGE is een applicatie waarmee Sony zijn gebruikers op de hoogte gaat houden over de wereld van de entertainment.

Via deze applicatie krijgen de gebruikers toegang tot nieuwe content van Sony’s partners in de muziek-, sport-, films- en gamingsector. Daarnaast krijgen de gebruikers de kans om deel te nemen wedstrijden en kan men tickets winnen voor concerten, filmpremières of sportevenementen. Ook is het mogelijk om concerten live te streamen, toegang te krijgen tot muziek, achter de schermen meekijken bij films en zelfs beroemdheden ontmoeten. In de toekomst zullen gebruikers ook in staat zijn de app te personaliseren zodat zij toegang kunnen krijgen tot de content die hen het meest interesseert.

Xperia LOUNGE lanceert met exclusieve content van Coldplay en de kans om kaarten te winnen voor de afscheidstournee van de Swedish House Mafia. Hou je van voetbal dan maak je kans op het bijwonen van FIFA-evenementen zoals de Confederations Cup en de FIFA Interactive World Cup.

Beschikbaarheid

Xperia LOUNGE is ontwikkeld voor alle Android-gebruikers, maar alleen Xperia smartphonegebruikers hebben toegang tot alle ervaringen waaronder VIP- en streaming mobile content.  Bezitters van andere Android-smartphones kunnen de gratis app downloaden, deelnemen aan wedstrijden en genieten van de ervaringen op voorwaarde dat zij zich registreren via Sony’s kanalen op Facebook, Google+ of Sony Mobile.com. De applicatie staat inmiddels al ruim een maand in de Google Play Store, maar is vandaag officieel wereldwijd gelanceerd door Sony.

Xperia LOUNGE is gratis te downloaden uit de Google Play Store door onderstaande QRcode te scannen of erop te klikken.

img.php?s=3&d=market%3A%2F%2Fdetails%3Fid%3Dcom.sonyericsson Sony kondigt Xperia LOUNGE applicatie officieel aan

Bron: AndroidWorld

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Sony Mobile, xperia lounge