abonneren

Sony komt met readersoftware voor iPhone en Android

Sony maakt voor de fans van e-books een eigen reader-app in een iPhone- en Androiduitvoering.Helaas is deze app vooralsnog voorbehouden aan Amerikaanse gebruikers van Sony's Amerikaanse online Reader Store, waar Sony ook zelf e-books verkoopt.

Navraag bij onze Nederlandse contactpersoon van Sony leert dat deze app vooralsnog beperkt blijft tot gebruik in de Verenigde Staten. Of de apps wellicht bij ons wel te gebruiken zijn om lokaal aangeschafte e-books op een iPhone of Androidtoestel te lezen, blijft onduidelijk.

Toch geeft het uitbrengen door Sony van een Reader App voor Android, voer aan het al maanden rondgaande gerucht dat Sony wel eens een eigen Android-tablet in voorbereiding zou kunnen hebben, als kleurrijk alternatief voor de eigen e-readers? Voorlopig zult u het als Sony-liefhebber op Android-gebied met de Sony Ericsson Xperia moeten doen...

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Software

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord