abonneren

Sony introduceert Xperia miro, tipo

Sony introduceert binnenkort twee nieuwe Android-toestellen Xperia miro en de Xperia tipo. De compacte toestellen komen in verschillende felle kleuren beschikbaar.

Via Facebook hield Sony een actie waarin door te liken van de eigen voorkeur de introductie van een toestel kon worden vervroegd. Volgens Sony is de Facebook-actie een groot succes en is de aankondiging met 9 dagen en vijf uur vervroegd.
De Xperia miro en Xperia tipo zijn midrange-toestellen, compact stijlvol en kleurrijk en volgens Sony eenvoudig in gebruik. Beide toestellen gebruiken Android 4 Ice Cream Sandwich als besturingssysteem.

De Xperia miro komt in verschillende kleuren (roze, zwart, wit en goud) en krijgt een diepe Facebook-integratie. Het toestel heeft een 3,5 inch scherm en een 5 MP camera. Multimedia-gebruik is voorzien met xLoud geluidsverbetering en het delen van media via dlna.

De Xperia tipo is gericht op iets meer zakelijk gebruik. Is nog iets compacter en er komt een een dual-sim-versie. De tipo heeft een 3,2 inch scherm en een 3,2 MP camera. Dit toestel is verkrijgbaar in het rood, wit, blauw en zwart.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: