abonneren

Smartphones ook bij Aldi

Supermarkt Aldi gaat smartphones verkopen onder het eigenmerk Wolfgang. Het gaat om drie toestellen een BlackBerry-achtig quertytoestel een twee Android-telefoons.

Aldi is al jaren aan het stunten met pc’s, randapparaten en andere digitale gadgets. Nu is het de beurt aan de smartphones om voor een zacht prijsje bij de grootgrutter over de toonbank te gaan.

Qwerty-smartphone
Als eerste komt Aldi aanstaande woensdag met een social media messenger phone met qwerty-toetsenbord en een dual sim slot voor de prijs van 49,99 euro.


Android
Later dit jaar zullen nog twee dual sim-telefoons worden aangeboden: een Android-toestel met een groot 4,3 inch-scherm, snelle processor, twee camera's en op beide simkaarten 3G-verbinding. Dit toestel zal onder de 200 euro worden verkocht.
Het derde Aldi-toestel is ook een volwaardige Android-smartphone met dual sim, maar dan met een compact 2,8 inch-scherm. De verkoopprijs hiervan zal onder de 100 euro liggen.

Twee simkaarten
De nieuwe telefoons hebben alle een dual sim-mogelijkheid. Met twee simkaarten kun je bijvoorbeeld een voordelig bellen bundel nemen bij de ene provider en een voordelig internet bundel bij de andere. Of je kunt je zakelijke en privénummer in één toestel combineren, of in het buitenland met een goedkoop lokaal simkaartje bellen.
Overigens wordt zaterdag 18 februari de LG P970 smartphone verkocht bij ALDI.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie