Slim toetsenbord Swiftkey voor Android nu gratis

Je kunt voortaan voor niets swipen met Swiftkey, een handig toetsenbord voor je mobiel. Een van de top betaalde apps op Android is nu gratis én heeft een hele lading nieuwe features.

Als je Switfkey recent hebt aangeschaft, niet getreurd: dan krijg je gratis 10 thema’s cadeau. Je hoeft dus niet meer te betalen voor de layout van dit toetsenbord en je kunt voortaan ook gebruik maken van Swiftkey Cloud, die de woorden die je typt en de voorspellingen die het daarbij maakt synchroniseert met al je apparaten.

Swipen

Wat Swiftkey - tot voor kort - de nummer 1 betaalde app maakte op Android-apparaten, is dat dit toetsenbord zich aanpast aan je persoonlijke schrijfstijl en woorden leert die jij veel gebruikt. Daarnaast kun je met dit toetsenbord ook swipen, heeft het een nauwkeurigere autocorrect en voorspelt het het volgende woord dat je gaat gebruiken beter dan de meeste andere toetsenborden.

Emoticons

De grootste toevoeging bij de vernieuwde applicatie zijn de nieuwe thema’s en verschillende kleuren waar je voor kunt kiezen. Ook heeft het toetsenbord een hele lading emoticons– je weet wel, van die lachende, boze en huilende gezichtjes. Als je Android 4.1 of hoger gebruikt dan kun je knipogen, huilen en stoom uit je neusgaten blazen.

Bonus

Er is nog een bonus: er is een bug in Android die ervoor zorgt dat alle toetsenborden (dus ook SwiftKey) uitschakelen als ze worden geüpdatet. Dat is een bug die alleen geldt voor betaalde apps, dus als het goed is zou je hier nu Swiftkey gratis verkrijgbaar is geen last meer van moeten hebben. 

Lees ook: 

> Android: persoonlijk woordenboek aanpassen
> Optimus keyboard krijgt concurrentie van Foxcon

> Illuminated Keyboard

Geschreven door: Marijn Baar op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: kleuren, telefoon, emoticons, layout, thema, scrhijfstijl, siftkey