abonneren

Skype webcam voor hdtv’s

Logitech introduceert samen met Skype de Logitech TV Cam HD. Deze webcam heeft Skype geïntegreerd waardoor je met deze webcam op elke hdtv met een hdmi-aansluiting kan Skypen.

Met de Logitech TV Cam HD kan je via Skype videogesprekken voeren vanaf de bank zonder andere software te installeren. De webcam zorgt via wifi of Ethernet voor een internetverbinding met je tv. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je videobellen met iedere Skype-gebruiker die je in je lijst hebt staan.

De camera van de Logitech TV Cam HD beschikt over een Carl Zeiss groothoeklens. Door deze groothoeklens is iedereen in de woonkamer in beeld tijdens het Skypen. Volgens Logitech geeft de cam ook een scherp videobeeld bij weinig licht en heeft de TV Cam HD 4 microfoons die zorgen voor een verbeterde geluidskwaliteit en die ruis en echo’s voorkomen.

De Logitech TV Cam HD beschikt over een beltoon zodat je ook gebeld kan worden wanneer de tv uit staat. De webcam is dus altijd bereikbaar via Skype. De Logitech TV Cam HD is naar verwachting beschikbaar vanaf september 2012 voor een adviesprijs van 199,99 euro. Voor meer informatie ga je naar www.logitech.com.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Webcams

Tags: Hdtv