abonneren

Skype voor Windows Phone

Er is nu een Skype-app voor Windows Phone. Skype maakt het mogelijk te bellen, videobellen en chatten over zowel 3G-, 4G- als wifi-netwerken.

Voorwaarde is wel dat je niet de goedkoopste Windows Phone hebt, want bijvoorbeeld de Nokia Lumia 610 heeft te weinig geheugen om de app te kunnen gebruiken. Een andere beperking is dat je alleen gebeld kunt worden als de app actief is op de voorgrond. De app werkt niet op de achtergrond zoals dat bij andere besturingsystemen iOS en Android wel het geval is. Verwacht wordt dat Microsoft Skype verder in het besturingsysteem zal integreren na de komst van Windows Phone 8. Skype is beschikbaar in 18 talen en je hebt er een Windows Phone met versie 7.5 Mango of nieuwer voor nodig.


Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Windows Phone

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord