abonneren

SkyDrive beschermt je tegen jezelf

Microsoft heeft de cloudopslagdienst SkyDrive van een prullenbak voorzien. Nu kun je ook hier per ongeluk weggegooide documenten eenvoudig herstellen.

De prullenbak werkt vergelijkbaar met de prullenbak in Windows. Kreeg je voorheen een pop-up melding waarin je het verwijderen van een bestand moest bevestigen. Nu gooit SkyDriv de verwijderde bestanden simpelweg in de prullenbak van waaruit je ze kunt selecteren en terugzetten of gewoon naar een gewenste map slepen. 
De bestanden in de prullenbak tellen niet mee voor je beschikbare opslagruimte. Wel is het zo dat als de inhoud van de prullenbak boven de 10 % van je opslagruimte komt, na drie dagen automatisch de oudste bestanden worden verwijderd als die er al drie dagen staan. Bestanden worden na 30 dagen automatisch uit de prullenbak verwijderd.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Online opslag

Tags: Skydrive

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord