abonneren

Samsung toont drie nieuwe video's van de Galaxy S4

De Androidtelefoon is allang niet meer een product dat op technische specificaties wordt gekocht, maar ook op emotie. Samsung heeft zich dat ook beseft en heeft drie nieuwe video’s op YouTube gezet die de aanstaande koper op hun zwakke plek moeten raken.

 

Video S translator

De reclamevideo’s zijn vooral op de Amerikaanse consument gericht en elke video draait om een bepaalde functie op de Samsung Galaxy S4. De eerste video heeft de vertaler op de Galaxy S4 in de hoofdrol en we zien een meisje dat op reis is in China en gaat eten bij een lokale familie.

Video Group Play

De tweede video speelt zich af in de kleedkamer van een sportteam en laat de Group Play-functie zien. Een opzwepend nummer wordt via Group Play op elke Samsung Galaxy S4 in de kleedkamer afgespeeld en motiveert het team.

Video Sound Shot

De Samsung Galaxy S4 heeft een extra bij de fotocamera met de naam Sound Shot. Met deze functie kun je bij elke foto die je neemt een geluid opslaan dat bij deze foto hoort, wanneer je die naar iemand stuurt met een Samsung Galaxy S4, dan kan diegene de foto bekijken en het bijbehorende geluid afspelen.

Reclame in Nederland

Of een van deze reclames in Nederland op de televisie te zien zal zijn is niet bekend. Recent onderzoek heeft aangetoond dat Samsung een van de grootste budgetten heeft als het om marketing gaat. Dit jaar gaat Samsung vijf keer zoveel uitgeven aan reclame, en dat komt op een totaal bedrag neer van 401 miljoen dollar. Ter illustratie, dat is 277 miljoen dollar meer dan dat concurrent HTC te besteden heeft aan marketing.

Bron: Androidandme

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: