abonneren

Samsung steekt de draak met iPhone 5-kopers

Niet alleen in advertenties zet Samsung zijn Galaxy SIII af tegen de nieuwe Apple iPhone 5 nu is er ook een filmpje waarin de kopers van de iPhone 5 belachelijk worden gemaakt.

In de video zien we de kopers van de iPhone 5 in de rij staan terwijl Samsung-gebruikers commentaar leveren. De essentie van deze commercial is dat men met de iPhone 5 mogelijkheden krijgt die de Samsung Galaxy SIII allang heeft. Met de introductie van een ouder echtpaar die in de wachtrij plaatsneemt, wil Samsung zeggen dat de iPhone 5 voor de oudere generatie is.
Het filmpje is vooral lachwekkend en zal vast niet de laatste confrontatie zijn die de beide kemphanen Apple en Samsung aangaan in de competitie om de belangstelling van de telefoonkopers.


Ondertussen is de verkoop van de iPhone 5 vandaag officieel gestart. Dit heeft al tot ongekende taferelen bij Apple Stores geleid. Zo meldt de Telegraaf een grote chaos bij de Apple Store in Oberhausen waar een ongekende mensenmenigte in de rij staan voor een iPhone. Er zouden daarbij zelfs mensen met elkaar op de vuist gegaan zijn. De Apple Store in Oberhausen is voor Nederlanders de meest dichtbijzijnde Apple Store waar de iPhone 5 te koop is.


In Nederland is de iPhone 5 pas volgende week te koop.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Organisatie

Tags: Iphone 5