Samsung onthult kleurrijke smartphone Galaxy J

© CIDimport

Samsung onthult kleurrijke smartphone Galaxy J

Geplaatst: 11 oktober 2013 - 06:14

Aangepast: 17 november 2022 - 08:33

Redactie ID.nl

Na de Nokia Lumia en de iPhone 5c komt ook smartphonefabrikant Samsung met een aantal kleurrijke telefoons op de markt. De Samsung Galaxy J verschijnt binnenkort als eerst in Japan in drie verschillende kleuren: diep roze, donkerblauw en een wittint.

De Japanse mobiele provider NTT Docomo heeft de internationale primeur en gaat de Samsung Galaxy J vanaf het einde van deze maand verkopen. Afgezien van zijn kleurrijke uiterlijk is de Samsung Galaxy J verder een standaard Samsung smartphone die van binnen veel weg heeft van de onlangs in Nederland verschenen Samsung Galaxy Note 3. De Galaxy J is echter wel een stuk kleiner.

Samsung onthult kleurrijke smartphone Galaxy J-15755014

© CIDimport

Foto: de verschillende kleuren van Samsung's nieuwe Galaxy J smartphone.

Specificaties Samsung Galaxy J

Het toestel maakt gebruik van een 5-inch full HD Super AMOLED beeldscherm, een 2,3GHz quad-core Snapdragon 800 processor, 3GB werkgeheugen, ondersteuning voor sneller 4G-internet, een 13-megapixel camera en een batterij van 2,600 mAh. De Galaxy J draait daarnaast op het Android 4.3 Jelly Bean besturingssysteem.

Vooralsnog alleen in Japan

Zoals gezegd komt de Samsung Galaxy J deze maand al uit in Japan, exclusief bij provider NTT Docomo. Het is nog onduidelijk of de gekleurde smartphones ook buiten Japan gaan verschijnen. Daarom is ook een Nederlandse adviesprijs nog niet te noemen. 

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten