abonneren

Samsung maakt iPad belachelijk in nieuwe reclame

Samsung heeft nieuwe reclamevideo's gemaakt, waarin de tabletfabrikant subtiel de draak steekt met Apple en de iPad. Vooral de beperkte functies van Apples tablet komen aan bod.

In de video's probeert Samsung de Galaxy Pro-tablets aan de man te brengen. Dat gebeurt door een iPad-gebruiker die zich constant beklaagt over het ontbreken van belangrijke functies in de iPad, die de Galaxy Pro wel zou hebben. Zo kan de iPad-gebruiker met zijn tablet niet multitasken tijdens een belangrijke Skype-vergadering, en klaagt iemand in een ander filmpje dat zijn kind een belangrijk bestand heeft verwijderd. "Heeft je tablet geen verschillende gebruikersaccounts?" reageert de Samsung-gebruiker die naast hem zit.

Ook worden tablets als Amazons Kindle belachelijk gemaakt, omdat het scherm daarvan een stuk minder scherp is dan dat van de Galaxy Pro.

Afzeiken

Video's waarin de concurrent direct wordt afgekraakt zijn in Nederland niet mogelijk volgens de reclamewet, maar in Amerika worden regelmatig parodieën als deze gemaakt. De iPad werd al eerder afgebrand door Samsung, maar ook bedrijven als Microsoft doen net zo hard mee aan de afzeikcultuur.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: