abonneren

Samsung introduceert Galaxy S4 Active in Nederland

De Galaxy S4 Active is officieel aangekondigd door Samsung. Deze smartphone voor de actieve gebruiker kan tegen een stootje en kan tot dertig minuten kopje onder. In de zomer moet de outdoor-versie van de Galaxy S4 in de Nederlandse schappen liggen.

We schreven al eerder over de Galaxy S4 Active maar beeld, prijs en datum waren toen nog niet bekend. Nu heeft Samsung de Galaxy S4 Active officieel aangekondingd. Het toestel biedt bescherming tegen stof en water en heeft daarvoor de hoogste kwalificatie (IP67) qua bescherming voor smartphones ontvangen. Dit houdt in dat het binnenwerk volledig is afgesloten voor stof en het toestel tot een diepte van 1 meter een half uur onderwater kan blijven. Je kunt via de Aqua Mode ook onderwaterfoto’s maken met dit toestel. De koptelefoonaansluiting is ook waterbestendig.

Samsung Galaxy S4

Wie ’s nachts een camping over moet, kan zijn telefoon makkelijk omtoveren in een zaklamp door de volumeknop lang ingedrukt te houden verandert de camera in een led zaklamp. Veel andere verschillen met de S4 zijn er niet, het is dus puur het gebruiksdoel dat je mee moet nemen in je beslissing.

De Galaxy S4 Active komt in de kleur Urban Grey beschikbaar. Vanaf de zomer kun je hem in Nederland kopen voor 649 euro.

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S4 Active, Galaxy S4

Laatste Vacatures