abonneren

Samsung Galaxy-toestellen breken records

De Samsung Galaxy Android-smartphones doen het boven verwachting goed. Zo zijn er ruim 52 miljoen Galaxy S en Galaxy SII toestellen verkocht. Ook deGalaxy Note doet het met 7 miljoen stuks bijzonder goed.

De Samsung Galaxy androidsmartphones doen het boven verwachting goed. Zo zijn er ruim 52 miljoen Galaxy S en Galaxy SII toestellen verkocht. Ook deGalaxy Note doet het met 7 miljoen stuks bijzonder goed.

Terwijl de Galaxy SIII nog maar net uit is laat Samsung weten dat de verkopen van diens voorgangers alle verwachtingen overtreffen. Een aardige manier om de verkoop van het nieuwe toestel een beetje te stimuleren?

Van de Galaxy S zijn 24 miljoen verkocht en van de Galaxy SII al 28 miljoen. Met name de laatste is een ongekend succes. Zo stond de teller in februari nog op 20 miljoen stuks. De Galaxy SII is dan ook het snelst verkopende toestel volgens Samsung, de 28 miljoen stuks werden in slechts 13 maanden verkocht. Ook de cijfers van de Galaxy Note zijn met 7 miljoen stuks in zeven maanden bijzonder indrukwekkend. Met zijn afmetingen en tableteigenschappen vormt dit toestel toch een klasse apart.

Galaxy SIII
Met dit succesverhaal zijn we natuurlijk bijzonder benieuwd naar de verkoopcijfers van het nieuwe vlaggenschip de Galaxy SIII. De 9 miljoen in de voorverkoop bestelde toetstellen vormen al een mooi indicatie. Ook de verkoop in de winkels afgelopen week ging al zo hard dat het toestel op veel plaatsen snel uitverkocht was.

Bron: Androidworld

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie