abonneren

Samsung Galaxy S4 Zoom deze zomer naar Nederland

De laatste weken kondigt Samsung wel erg veel nieuwe Galaxy-toestellen aan. De Galaxy S4 Zoom is nu aan de beurt. Dat is een soort digitale compactcamera en smartphone in één.

 

Met de Galaxy Camera heeft Samsung momenteel al een digitale fotocamera in het assortiment met Android en een groot scherm. Hiermee kun je internetten via wifi of 3G, maar jammer genoeg niet bellen.

Met de nieuwe Galaxy S4 zoom kan de benodigde tweede mobiele telefoon gewoon thuis blijven liggen. Deze Android 4.2 smartphone is voorzien van een 10 x optische zoomlens, een 16 megapixel CMOS sensor, beeldstabilisatie en een ingebouwde Xenon flitser.

Smart Mode

De camera is voorzien van Smart Mode met diverse voorgeprogrammeerde instellingen voor het maken van foto's in verschillende situaties. Ook tijdens telefoongesprekken kun je gewoon foto's blijven maken. Eventueel kun je deze direct naar je gesprekspartner sturen, belooft Samsung. De afbeeldingen kunnen direct op het toestel zelf worden bijgewerkt.

Door de zoomlens is het toestel dikker en zwaarder dan de reguliere smartphone. De afmetingen zijn 125,5 x 63,5 x 15,4 millimeter. Het gewicht bedraagt 208 gram inclusief de 2,330 mAh accu.

De Galaxy S4 zoom is voorzien van een 4,3 inch sAMOLED scherm. Deze geeft de beelden weer in een resolutie van 960 x 540 pixels. De smartphone draait met een 1,5 gigahertz dualcore processor en 1,5 gigabyte werkgeheugen (RAM). De 8 gigabyte geheugenopslag kan met maximaal 64 gigabyte worden uitgebreid door een microSD-kaartje bij te plaatsen. Aan de voorkant is nog een 1,9 megapixel camera bevestigd voor het maken van videogesprekken. Het toestel heeft wifi en biedt ondersteuning voor 3G- en 4G-netwerken.

Deze zomer is de Galaxy S4 zoom beschikbaar in Nederland. De adviesprijs bedraagt 549 euro.

Geschreven door: Ruud de op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Compactcamera, Galaxy S4, Digitale Camera

Nieuws headlines

Laatste reactie