abonneren

Samsung Galaxy S4 wordt in eerste maand 10 miljoen keer verkocht

Analisten voorspellen dat de Samsung Galaxy S4 in de eerste maand van verkoop ongeveer 10 miljoen keer verkocht zal worden. Samsung's nieuwe vlaggenschip zal als alles goed gaat eind april in de Nederlandse en Belgische winkels liggen.

Er wordt voorspeld dat de Samsung Galaxy S4 in de eerste maand maar liefst 10 miljoen keer verscheept wordt. Het totaal voor het tweede kwartaal van dit jaar, dat zijn dus verkopen in twee maanden, zal dan uitkomen op maar liefst 30 miljoen. Dit betekent dat Samsung in juni maar liefst 20 miljoen Samsung Galaxy S4′s zal verkopen, wat natuurlijk bizarre aantallen zijn.

Ondanks dat de ontvangst van de Galaxy S4, net als de ontvangst van bestseller Galaxy S III, niet louter positief is, verwachten analisten dus dat de stijgende lijn in verkoopaantallen van het toptoestel van Samsung zich doorzet. HTC is op het gebied van Androidsmartphones op dit moment de uitdager met de beste papieren, maar lijkt zijn kans te verspelen door de vertragingen in de uitlevering van het toestel.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy S4 is het nieuwe toptoestel van Samsung en zal draaien op een Snapdragon 600-chipset, de beschikking hebben over een full HD-scherm van 4,99 inch en draaien op Android 4.2.2. Het toestel zal 27 april in de Nederlandse en Belgische winkels verkrijgbaar zijn en heeft een adviesprijs van 699 euro. Deze smartphone uit de Galaxy-serie zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit.

Bron: Digitimes

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Samsung Galaxy S4