abonneren

'Samsung Galaxy S4 in mei in de winkels'

In april 2013 wordt de Samsung Galaxy S4 geïntroduceerd volgens een anonieme insider van Sammobile.com. In mei zou het toptoestel van Samsung in de winkels moeten liggen. Ook komt er een goedkope variant van de Galaxy Note II naar Europa en aapt Samsung de Transformer Pad na van ASUS.

Sammobile.com kreeg van een bron binnen Samsung nieuws over 'Project J', wat de volgende generatie Galaxy S zou zijn. De Galaxy S4 zou volgens deze insider in april gelanceerd worden. In mei zou de smartphone in de winkels moeten liggen.

Het toestel zou volgens oudere geruchten een full HD AMOLED scherm hebben, een quad-core cpu, de nieuwste versie van Android, een 13 megapixel-camera en het scherm zou 5 inch groot zijn (nog 0,3 inch groter dan de S3).

Er waren eerder geruchten dat de S4 al op de CES in Las Vegas in januari gelanceerd zou worden, maar dat zou niet waar zijn volgens deze geruchten. Er zou net als vorig jaar in Londen bij de S3 een eigen introductie-evenement georganiseerd worden door Samsung.

Note en Transformer

Sammobile zegt ook dat er een goedkope versie van de Galaxy Note II naar Europa komt en wel eentje zonder stylus. Daarnaast zou Samsung werken aan een eigen 13,3 inch-versie op de Transformer Pad van ASUS. Het apparaat zou dus een toetsenbord-dock hebben, waardoor het als tablet en als laptop gebruikt kan worden. 

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: