abonneren

Samsung Galaxy S4-lijn wordt drastisch uitgebreid

Samsung zou deze zomer maar liefst drie Galaxy S4-varianten op de markt willen brengen. Naast de water- en stofdichte S4 Active en de Galaxy S4 Mini die al even in het geruchtencircuit rondwaren, zou er ook een S4 Zoom aankomen die gericht is op de fotografen onder ons.

De nieuwe afsplitsing van Nu.nl genaamd Nutech.nl heeft naar eigen zeggen uit betrouwbare bron vernomen dat er naast de Samsung Galaxy S4 zelf drie S4-smartphones aan zitten te komen die op de leest van het originele Samsung-vlaggenschip geschoeid zijn.

Er gaan al langer hardnekkige geruchten over een Galaxy S4 Active, die stof- en waterdicht zou zijn. De smartphone zou bedoeld zijn voor actieve personen en zou de rol van de Xcover kunnen overnemen in de Samsung line up.

Daarnaast bevestigt de bron van Nutech.nl dat er een S4 Mini op komst is. Deze smartphone is een stukje kleiner dan de originele S4, zal een lager prijskaartje krijgen, heeft waarschijnlijk een minder krachtige processor en een inferieure camera.

De Samsung Galaxy S4 Zoom was tot op heden nog niet opgedoken in de geruchtenmolen. Deze smartphone zou gericht zijn op de wat meer camerageile medemens. Nutech.nl zelf kan de naam Galaxy S4 Zoom niet bevestigen, maar Sammobile wel. De bron van deze Samsung-nieuwssite meldt dat de S4 Zoom een 16-megapixelcamera krijgt en een scherm van 4,3 inch. De S4 Zoom zal 8 GB opslagcapaciteit krijgen, wat uit te breiden is met een Micro SD-kaart. De nieuwe S4-modellen zouden in juli geïntroduceerd worden.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S4 Active, android-smartphone, Galaxy S4

Nieuws headlines

Laatste reactie