abonneren

'Samsung Galaxy S4 komt in april en heeft S-Pen'

De nieuwe Samgung Galaxy S4 zou een S-Pen meekrijgen. De nieuwe topper van Samsung zou in april gelanceerd worden.

Zo vlak voor een tweetal elektronicabeursen gaat er geen moment voorbij of er wordt een nieuw toestel aangekondigd of er duiken weer nieuwe geruchten over een nieuw toestel op. Eén van de meest populaire Androidtoestellen waar we natuurlijk met smart op zitten te wachten is de Samsung Galaxy S IV. Er zijn al specs gelekt onder andere over het scherm en de processor. Nu schijnt hijn in april 2013 gelanceerd te worden. Daarnaast zal er ook een S-Pen met de Galaxy S IV worden meegeleverd.

S-Pen

De S-Pen kennen we al van de Samsung Galaxy Note II en Samsung Galaxy Note 10.1. De S-Pen zelf is een stylus waarmee je het toestel kunt bedienen. Onderaan de pen bij de Galaxy Note II zit een knopje, die je bijvoorbeeld toegang geeft tot gestures, een gebaar, of tekenreeks op je toestel die functies activeren en eventueel zelf in te stellen zijn. Er zijn ook een aantal handige applicaties die de S-Pen een nuttige functie geven. Zo kun jij bijvoorbeeld screenshots maken met de S-Pen, of een gedeelte van het scherm ‘omcirkelen’ om deze vervolgens als screenshot op te slaan of te plakken in een document. De S-Pen is een ideale toevoeging voor de creatievelingen onder ons en zal op de Galaxy S IV zeker niet misstaan.

Lancering en andere geruchten

De Galaxy S IV zou in tegenstelling tot zijn voorganger een S-Pen meegeleverd krijgen. Verder gaan er geruchten over een 5 inch AMOLED-scherm, 2.0 GHz quad-core-processor en een 13-megapixelcamera. Daarnaast zal de lancering van dit nieuwe topmodel in Samsungs Galaxy-reeks in april gaan plaatsvinden. De levering vanuit de winkels zal dan hopelijk snel volgen.

Uiteraard zijn deze specificaties gebaseerd op geruchten. We hopen tijdens de CES in Las Vegas of de Mobile World Congress in Barcelona meer te weten te komen over dit nieuwste vlaggenschip van Samsung.

Bron: Galaxy S IV.nl

Via: Androidworld

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Samsung Galaxy S4, samsung galaxy siv