abonneren

Samsung Galaxy S4 goed in beeld (video)

Samsung presenteerde deze week de alaxy S4 Mini officieel. Een Britse telecomprovider laat in een video nu duidelijk zien wat we van het toestel mogen verwachten.

De Samsung Galaxy S4 mini, met een 4,3-inch scherm, is een meer handzame uitvoering van de Galaxy S4, het nieuwste topmodel uit de almaar uitdijende Galaxy-familie.

Niet alleen het schermformaat van deze ‘mini-uitvoering’ is bescheidener, want ook op het gebied van processorkracht zul je een stapje terug moeten doen (dualcore in plaats van quadcore). Omdat de S4 mini pas vanaf de herst bij ons beschikbaar zal zijn en een forse 499 euro zal kosten, lijkt het een goed idee om te laten zien wat je mag verwachten.

 

Dankzij een marketingvideo van het Britse telecombedrijf kunnen we met meer detail kijken naar het aanstaande toestel. Je ziet onder meer wat het verschil in formaat is tussen de Galaxy S4 mini, Galaxy S4 en de onlangs aangekondige Galaxy Mega. Je ziet ook goed dat er uiterlijk weinig verschillen zijn tussen de twee toestellen, al krijg je bij de S4 mini een qHD-scherm in plaats van de haarscherpe Full HD-display van de Galaxy S4.

Geschreven door: Rowald Pruyn op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S4

Nieuws headlines

Laatste reactie