abonneren

Samsung Galaxy S4 in 5 nieuwe kleuren

De Samsung Galaxy S4, de beste verkopende smartphone van dit moment, zal binnenkort in vijf nieuwe kleuren beschikbaar komen.
Vandaag werd bekend dat de Samsung Galaxy S4 in vijf nieuwe kleuren op de markt komt. Momenteel is er een zwarte en witte variant beschikbaar, maar hier worden een aantal kleurrijke modellen aan toegevoegd. De officiële namen zijn Blue Artic, Purple Mirage, Red Aurora, Brown Autumn en Pink Twilight. Als we dat in normaal Nederlands vertalen hebben we blauw, paars, rood, bruin en roze. Het uitbrengen van een succesvol toestel in andere kleuren om deze een nieuwe impuls te geven, is een trucje dat Samsung al eerder uitvoerde bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy SIII.


Beschikbaarheid

Wanneer de nieuwe kleuren exact beschikbaar zullen zijn en of deze ook naar Nederland en België komen is op dit moment niet bekend. Als er hier mee informatie over is, zullen we dit artikel verder aanvullen. De verwachting is dat de nieuwe kleuren van de Samsung Galaxy S4 binnenkort ook hier in de winkel zullen liggen.

Foto: Sammobile

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S4, kleurtjes