abonneren

Samsung Galaxy S3 op 22 mei?

Er verschijnen regelmatig foto’s op internet van de door sommigen met smart verwachte Samsung Galaxy SIII. Zou dit dan de echte foto zijn? Volgens de laatste geruchten verschijnt het toestel op 22 mei.

De introductie van Samsungs opvolger van de Galaxy S2 vindt waarschijnlijk plaats op 22 mei in Londen. Dit is echter niet officieel bevestigd. Wel heeft Samsung aangekondigd dat er een feestelijke introductie zal worden georganiseerd in Europa en dan ligt de Olympische stad Londen dit jaar wel voor de hand. 

Volgens de overige geruchten is de Galaxy SIII een quadcore-toestel met een 4,8 inch scherm. Ook wordt hij dunner dan 8 mm en krijgt een 8 megapixel camera. Het toestel krijgt waarschijnlijk dezelfde softbuttons als de Galaxy Nexus. Wel wordt de terugkomst van een speciale cameraknop verwacht. Ook is er sprake van dat het toestel voorzien wordt van de mogelijkheid om draadloos te worden opgeladen.

De getoonde foto lijkt te mooi om waar te zijn. De vorm van het toestel zou best kunnen kloppen. De home-knop ziet er wel erg iPhone-achtig uit en zal er vast niet opzitten.

Bron: Mobile Mag

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie