abonneren

Samsung Galaxy S3 in blauw en wit?

Een foto van het voorraadsysteem van Carphone Warehouse (de Engelse tegenhanger van ons eigen Phone House) doet de wenkbrauwen fronsen. Als we het voorraadsysteem mogen geloven, dan komt de Galaxy S3 vandaag beschikbaar in twee kleuren: wit en blauw.

Op de afbeelding, in het bezit van GSMArena, zijn duidelijk de producten 'Samsung Galaxy S3 Blue' (SAMSGHGLYXBLUE) en 'Samsung Galaxy S3 White' (SAMSGHGLYXWHI) te zien. De afbeelding wekt natuurlijk onmiddelijk vragen op: wat is er gebeurd met de standaardkleur zwart? Gaat Samsung de zwarte behuizing vervangen door een donkerblauwe kleur? Dit lijkt niet eens zo onwaarschijnlijk: de Galaxy Note wordt binnenkort in Amerika in 'Carbon Blue' en 'Ceramic White' geleverd en volgens ooggetuigen is de blauwe versie zo donker dat er weinig verschil met de zwarte versie is. Ook de uitnodiging voor de introductie, in wit en blauw, kan als een aanwijzing opgevat worden.

De Samsung Galaxy S3 wordt vanavond (19:45 Nederlandse tijd) gepresenteerd in Londen. Uiteraard zijn wij er bij: je kunt de presentatie volgen via de Twitter-feed van onze smartphone redacteur Ger Elskamp, of door de nieuwssectie van deze site in de gaten te houden. Een paar dingen lijken in ieder geval zeker: de Samsung Galaxy S3 krijgt een 4,7-inch scherm en is een tikje groter dan de HTC One X, als we een gelekte screenprotector mogen geloven. Er zijn al een aantal verschillende foto's en zelfs een video uitgelekt; we zijn benieuwd of deze inderdaad overeenkomen met het uiteindelijke product.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie