abonneren

Samsung Galaxy S IV wordt 14 maart aangekondigd

De Samsung Galaxy S IV, één ding is zeker, hij zit eraan te komen en het lijkt nu ook bekend te zijn wanneer. Op 14 maart zal in New York een evenement plaatsvinden waarbij de Samsung Galaxy S IV aangekondigd zal worden.

De Samsung Galaxy S IV is de opvolger van de zeer succesvolle Galaxy S III en zal het nieuwe vlaggenschip van Samsung worden voor 2013. We weten al het één en ander van het toestel, maar nog niets hiervan is officieel bevestigd. Zo zou deze mogelijk op een nieuwe Exynos 5 Octa-chipset draaien geklokt op 1,8 GHz in combinatie met 2 GB RAM-geheugen. Het scherm zou een Super AMOLED full HD-scherm worden met een resolutie van 1080×1920 pixels en een diagonaal van 4,99 inch. Verder zou het toestel een 13 megapixel-camera aan de achterzijde en een 2 megapixel-camera aan de voorzijde gaan krijgen. Bij de introductie zou Android 4.2.2 draaien op de Samsung Galaxy S IV.

New York: 14 maart

Volgens Eldar Murtazin, oprichter van één van de grootste Russische telecomsites, zal het evenement waar de Samsung Galaxy S IV aangekondigd zal worden plaatsvinden op 14 maart in New York. Dit is nog niet bevestigd door Samsung. Ook is er nog niet bekend wanneer de Samsung Galaxy S IV in de winkels zal liggen.

Galaxy S4

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S4