abonneren

Samsung Galaxy S III krijgt flinke upgrade

De immens populaire Galaxy S III wordt opgefrist. Volgens een betrouwbare bron zal Samsung na de aankondiging van de Galaxy S IV morgen een Galaxy S III ‘Plus’ uitbrengen.

 

Hoewel de hele tech-wereld het natuurlijk heeft over de morgen te lanceren Galaxy S IV, is het zeker voor degenen die iets minder geld aan een smartphone willen uitgeven een interessant gegeven dat er een Galaxy S III ‘Plus’ aankomt. De in het verleden betrouwbaar gebleken Russische journalist Eldar Murtazin heeft dit verkondigd.

De Galaxy S III 'Plus' zal volgens de berichten een beter scherm, een groter accuvermogen en functionaliteit voor draadloos opladen krijgen. Een upgrade van de Galaxy S III zou geen vreemde stap zijn van Samsung, aangezien het bedrijf dezelfde behandeling ook al gaf aan de Galaxy S (Galaxy S Plus en Galaxy S Advance) en Galaxy S II (Galaxy S II Plus).

Het betere scherm waar Murtazin het over heeft zou een HD-scherm zijn. Of dat Full HD betekent is niet duidelijk. Verder zal de verbeterde S III een 2.400 mAh batterij krijgen. Dat is 300 mAh meer dan de accucapaciteit van de S III die we nu kennen. Ook is het idee dat de Galaxy S III draadloos opgeladen kan worden. Die functionaliteit zit ingebakken in de nieuwe S III, waardoor geen aparte kit meer nodig is om de functionaliteit te verkrijgen.

Murtazin meldt vaker geruchten over Samsung en deze blijken vaak te kloppen. Zo meldde hij een week voordat Samsung het Global Unpacked Event van morgen aankondigde al dat dit Galaxy S IV-evenement op 14 maart zou plaatsvinden.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Galaxy S Iii Plus

Laatste reactie