abonneren

Samsung Galaxy S II: Jelly Bean-update komt in februari

De Samsung Galaxy S II is inmiddels al bijna twee jaar op de markt, maar gelukkig heeft Samsung toch besloten om het toestel van een update naar Android 4.1 te voorzien. Deze zou aanvankelijk in 2012 plaatsvinden, vervolgens kwamen er geruchten over januari en dit zou nu dit in februari gaan worden.

De Samsung Galaxy S II zal binnenkort een update ontvangen naar Jelly Bean (Android 4.1.2) waarbij er wel een kleine concessie gedaan moet worden aan de opslag. Deze wordt teruggebracht van 12GB naar 11GB, deze 1GB zal gebruikt worden als systeempartitie. Naast de ‘mindere’ opslag zul je hier relatief weinig van merken. Door deze wijziging zal de update ook lang duren, volgens Sammobile zelfs ongeveer een uur in beslag nemen. Uiteraard worden ook alle nieuwe functies benoemd op de pagina van Samsung. Zo zien we bijvoorbeeld dat de performance verbeterd is, dat de camera geoptimaliseerd is en natuurlijk wordt Google Now toegevoegd.

Een vertegenwoordiger heeft tegen CNet gezegd dat de update in februari van start zou gaan in Signapore. Wanneer deze in Nederland en België uitgerold zal worden is niet bekend. De update zal verspreid worden via softwareprogramma Kies en zoals eerder aangegeven, tot een uur kunnen duren.

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Jelly Bean, smartphones, Galaxy S2

Nieuws headlines

Laatste reactie