abonneren

‘Samsung Galaxy S 4 kost maar 599 euro in Nederland’

Volgens een Italiaanse website zal de Samsung Galaxy S 4 in de meeste Europese landen slechts 599 euro gaan kosten in plaats van de eerder genoemde 699 euro. De landen waarin de Galaxy S 4 een octacore-chip krijgt moeten 100 euro meer voor het toestel betalen.

 

Volgens de Italiaanse website Android Caotic is de Samsung Galaxy S 4 vanaf 26 april beschikbaar in Europa voor 599 euro. De meeste landen in Europa zouden dat bedrag gaan betalen voor Samsung’s nieuwe vlaggenschip.

In Italië zou de Galaxy S 4 echter 699 euro moeten gaan kosten. Dat is dus 100 euro boven de prijs die de rest van Europa zou betalen. De reden voor de meerprijs zou volgens Android Caotic zijn dat er in Italië een Exynos octacore-processor in de Galaxy S 4 gebouwd wordt. In de meeste andere Europese landen zou de Qualcomm quadcore-chip moeten volstaan. De reden dat er twee versies met twee verschillende processoren van de Galaxy S 4 bestaan is nog onduidelijk. Sommige landen krijgen in elk geval de octacore-chip en andere de quadcore-variant.

Vorige week donderdag lanceerde Samsung het nieuwe Android-toptoestel Galaxy S 4. De in Nederland te lanceren smartphone heeft verder de volgende specificaties:

 

Snapdragon S4 Pro 1,9 GHz

2GB RAM geheugen

5 inch full HD, Super AMOLED-scherm met 441 pixels per inch

13 megapixelcamera

Android 4.2.2, voorzien van TouchWiz

WiFi (a/b/g/n/ac), 4G, Bluetooth 4.0

2600 mAh accu

Gewicht: 130 gram

Leverbaar met 16, 32 of 64 GB opslaggeheugen

Twee kleuren: Black Mist en White Frost

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: samsung galaxy s 4

Nieuws headlines

Laatste reactie