abonneren

Samsung Galaxy Note 3 krijgt 5,7-inch scherm

Samsung is van plan de aanstaande Galaxy Note 3 uit te rusten met een 5,7-inch full-hd scherm. De huidige Galaxy Note 2 heeft een 5,5-inch scherm. Daarmee lijkt Samsung weer een stapje dichter richting 7-inch tablets te kruipen. De phablet-categorie lijkt in Europa nog niet zo aan te slaan, maar is in Aziƫ een groot succes.

Als we SamMobile mogen geloven, dan treffen we in de Galaxy Note 3 "SM-N900" een Samsung-eigen Exynos 5420-processor aan met 8 cores op 1,8 GHz. Deze processor zit ook in sommige versies van de Galaxy S4. In Nederland wordt de S4 echter uitgeleverd met een Snapdragon 800-processor; het is dus mogelijk dat de Note 3 ook in twee smaken beschikbaar zal komen, waarbij de Snapdragon-versie het typenummer "SM-N9005" meekrijgt.

Het 5,7-inch scherm heeft een resolutie van 1920x1080 pixels, er zou een 13-megapixel camera in de achterzijde verwerkt zijn en het toestel draait op Android 4.3. Waarschijnlijk introduceert Samsung zijn Galaxy Note 3 op 4 september, tijdens een Samsung Unpacked-evenement op de IFA in Duitsland.

Geschreven door: Xander Hoose op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Phablets, tablets, smartphones, Galaxy Note

Nieuws headlines

Laatste reactie