Samsung Galaxy IV Unpacked-uitnodiging verspreid via Twitter

Samsung heeft het publiek uitgenodigd voor de presentatie van de Galaxy S IV. Zouden er hints in de uitnodiging zitten?

Nu de Mobile World Congress weer over is, kunnen we langzaamaan gaan toewerken naar het volgende grote evenement. Op 14 maart zal Samsung zijn nieuwe creatie aan de wereld laten zien en zoals we de afgelopen jaren ervaren hebben zal dat een enorm spektakelstuk worden. Op Twitter is de afbeelding verschenen van de uitnodiging die bij dit evenement hoort en we zijn allemaal uitgenodigd. De uitnodiging zelf is ook weer reden tot speculatie. 

Uitnodiging

Het evenement is dan wel spectaculair: de uitnodiging is simpel maar sfeervol. Gezien de grote ’4′ op de voorzijde kunnen we ervan uitgaan dat het hier om de presentatie van de nieuwe Samsung Galaxy IV zal gaan. Er waren wat geruchten dat deze nieuwe telg uit de Galaxy-familie een andere naam zou krijgen omdat het cijfer 4 een ongeluksgetal is in het thuisland van Samsung.

Samsung zal het Unpacked-evenement livestreamen via 

 en daarom is iedereen uitgenodigd om dit feestje vanuit zijn eigen luie stoel bij te wonen. Sterker nog, mocht je op 14 maart in New York zijn dan heb je de kans om de Samsung Galaxy IV zelf te ervaren. Helaas zul je dan zelf wel ‘even’ een vliegticket moeten kopen. Wat er precies zal gaan gebeuren, vertelt het verhaal nog niet maar we gokken op een live-uitzending via een van de grote schermen op Times Square en een locatie waar de toestellen zullen liggen voor het publiek. De speciale Unpacked-website geeft ook niet meer informatie want deze wordt nu nog steeds doorgelinkt naar de eigen website.

Tussen de letter door

Dit soort uitnodigingen lijkt onschuldig, maar de uitnodigingen bevatten altijd kleine hints. Wanneer je kijkt naar de achtergrond van de uitnodiging en ook de textuur van het cijfer ’4′, dan zou daar wel eens een hint in verstopt kunnen zitten. De achtergrond is donker en heeft een carbon-achtig patroon. Dit zou kunnen betekenen dat de achterkant van de Galaxy S IV wordt voorzien van een dergelijk patroon. Misschien lijkt het op de achterkant van de Nexus 4 en Optimus G, beide toestellen hebben een soortgelijk patroon met een glasplaat er voor. Die glans op de uitnodiging zou dit kunnen bevestigen. Er wordt ook gespeculeerd dat de achtergrond duidt op een metalen achterkant, maar vooralsnog is dit allemaal koffiedik kijken.

Episode 1

Naast het cijfer 4 wat op de voorzijde prijkt zien we onderaan ook Episode 1 staan, hetgeen impliceert dat er een vervolg is op dit evenement. Dat is niet helemaal nieuw want vorig jaar hebben we ook twee Unpacked-events gehad, namelijk in mei voor de Samsung Galaxu S III en in augustus tijdens de IFA voor de Samsung Galaxy Note II.

Wanneer Samsung deze traditie in ere houdt dan kunnen we op 14 maart de Samsung Galaxy S IV verwachten en in augustus een opvolger voor de Samsung Galaxy Note II. Er is nog steeds veel onduidelijkheid over hoe de Galaxy S IV aan zijn snelheid zal komen, mogelijk zal de Europese variant op de eigen Exynos 5-chipset draaien en de Amerikaanse variant op de Qualcomm Snapdragon 600 zoals we deze ook in de HTC One zien. Ook zouden er problemen zijn met de productie van de beeldschermen waardoor er nu gekozen zal worden voor een 4,99 inch full HD SoLux-scherm, in plaats van Samsungs eigen Super AMOLED-display.

Beschikbaarheid

Hoe dit nieuwe vlaggenschip er ook uit zal zien, op 14 maart zullen alle ogen van de (mobile) wereld op Times Square en You Tube gericht zijn. Het evenement zal waarschijnlijk weer een show van formaat worden met veel ‘Hollywood’-achtige elementen.

Bron: Android Community

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten