abonneren

Samsung Chronos 17 met Ivy Bridge

Samsung introduceert een nieuwe telg aan de Series 7-familie van notebooks: de Chronos 17. Deze is voorzien van een derde generatie Intel Core i7 quadcore processor, 8 GB flashgeheugen en een 1 TB harde schijf.

De aankondigingen van notebooks met de nieuwe Intel-processoren beginnen los te komen, waarbij Samsung niet achterblijft. De nieuwe generatie processoren belooft ook in de Chronos 17 betere prestaties en een langere werktijd op een acculading, volgens Samsung 8 uur. De naam zegt het al, de Chronos 17 heeft een 17 inch scherm met full HD resolutie met 1920 x 1080 pixels. Het scherm dimt automatisch als de lichtomstandigheden dat toelaten. Dit geldt ook voor het verlichte toetsenbord.

De Chronos 17 i s maar 25,4 mm dik en weegt drie kilo. Voor het HD-genot is er een blu-ray speler ingebouwd. De 8 GB expresscache zorgt er voor dat de Chronos 17 supersnel opstart. De Intel Core i7 quadcore processor is met 8 GB ramgeheugen goed voor uitstekende prestaties. Voor grafische prestaties is de Chronos uitgerust met de Nvidia GeForce GT 650M.
De speakers van JBL compleet met subwoofer maken dat het geluid goed verzorgt is. Uiteraard zijn ontbreekt connectiviteit met gigabit lan, wlan, bluetooth 4.0 en usb3.0 niet.

De Samsung Chronos 17 is vanaf eind mei beschikbaar voor €1600

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Notebooks

Tags:

Laatste reactie