abonneren

Render van Motorola X Phone gelekt

De geruchten rondom de Motorola X zouden wel eens dezelfde mythische vormen kunnen gaan aannemen zoals we die kennen van de Samsung Galaxy S4. We lezen keer op keer nieuwe geruchten die ons alleen maar nieuwsgieriger maken naar de release van dit toptoestel. Via verschillende websites zijn er weer geruchten de wereld in geholpen en helaas spreken ze elkaar tegen.

 

Geruchten Motorola X Phone

Wanneer er uit verschillende bronnen dezelfde geruchten komen dan weet je dat de kans groot is dat er een kern van waarheid in zit. Helaas is dit bij de geruchten rondom de Motorola X Phone niet het geval.

GSMArena kwam gisteren met een artikel waarin de specificaties en een render van de Motorola X werden getoond. Volgens de website zal de Motorola X een 4,7 inch-scherm met een resolutie van 1,280 x 768 hebben en Gorilla Glass 3 hebben. De render die GSMArena wist te bemachtigen staat hieronder en laat een heel mooi toestel zien met hele smalle bezels (randen) rondom het toestel en het lijkt erop dat Motorola weinig toe zal voegen aan de standaard Android gebruikersinterface hetgeen wij natuurlijk alleen maar toejuichen.

 Motorola X Phone: render gelekt en geruchten spreken elkaar tegen

 

 

De website Phonearena had ook het een en ander opgevangen, maar daar was een ander schermformaat en een ander type scherm voorzien voor de Motorola X. Deze website spreekt van een 4,8 inch-scherm met het zogenaamd saphire glass dat, net als Gorilla Glass, heel erg sterk is. Ook zou de Motorola X rondom voorzien zijn van rubberen randen, een carbon fiber achterzijde en een accu hebben van 4000 mAh. Deze geruchten liggen wel in de lijn van de uitspraken gedaan door Google’s Larry Page, hij gaf enkele hints naar een toestel wat erg stevig moest zijn en lang op een acculading mee moest gaan.

Beide websites zijn het overigens wel eens over de verdere specificaties rondom dit toestel. Aan de binnenzijde ligt een quad-core Snapdragon 800-processor, 2GB RAM en er zal geen micro-SD kaart slot aanwezig zijn op het toestel.

Beschikbaarheid

De laatste geruchten spreken van een lancering in november zodat de verlanglijstjes voor de kerst alvast gevuld kunnen worden. Deze datum ligt wel in lijn van de jaarlijkse Nexus-lanceringen, want de Nexus 4 is ook eind 2012 gelanceerd. Waarschijnlijk zullen we dus in mei tijdens de Google I/O nog geen nieuw toestel van Motorola zien. Maar we zeggen het nog maar eens, dit zijn geruchten die nog niet door Motorola bevestigd zijn.

Bron: 9to5Google

Geschreven door: Ruud Caris op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: Motorola, x phone

Laatste reactie