abonneren

Razer onthult eigen horloge met smartfuncties: Nabu Watch

'Noem het geen smartwatch, maar een horloge met smartfuncties', zo omschrijft Razer de Nabu Watch zelf. De fabrikant die vooral bekend is van zijn gaming-accessoires komt met een eigen slim horloge op de markt.

Razer benadrukt dat de Nabu Watch in de eerste plaats een digitaal horloge is. Deze heeft een accuduur van meer dan een jaar. Daarnaast is er een tweede schermpje voor slimme functies, die wordt aangedreven door een aparte accu. Die houdt het een week vol.

Op het horloge zijn notificaties te zien van een gekoppelde smartphone, als ook informatie met betrekking tot de fitnessfuncties. Denk daarbij aan een stappenteller en een slaaptracker. 

Communiceren

Ook interessant is dat Nabu-horloges met elkaar kunnen communiceren, wanneer ze bij elkaar in de buurt zijn. 'Door middel van een handdruk kunnen twee Nabu-dragers elkaar Facebook en Twitter-info geven', zegt Razer daarover als voorbeeld.

De Nabu Watch kost 179,99 euro. Die is eind deze maand verkrijgbaar. Daarnaast is er nog een roestvrijstalen variant, de Forged Edition. Deze is nu al leverbaar en kost 239,99 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Wearables

Tags: Smartwatch, Razer