abonneren

Randloze 6.1 inch-smartphone van Xiaomi

Het Chinese smartphonemerk Xiaomi presenteert vandaag een nieuwe telefoon die over een scherm beschikt zonder randen.

De Mi Mix is volgens Xiaomi een concepttelefoon, maar desondanks is het toestel wel al in productie gegaan. De telefoon zal vanaf 4 november op de Chinese markt verschijnen. Bijzonder aan het toestel is dat het geen randen rondom het scherm bevat. Het 6.1 inch scherm loopt helemaal door tot aan de zij- en bovenkant van het toestel. Alleen onderop is wat ruimte overgebleven, waarschijnlijk voor de bediening van de soft-knoppen voor Android.
 

Specificaties

De Mix heeft een opvallend groot scherm van 6,1 inch, waardoor volgens het bedrij 91.3 procent van de bovenkant van het toestel uit het scherm bestaat. De achterkant is van keramiek. In de telefoon is een Snapdragon 821 processor geklockt op 2.35GHz toegepast en heeft de Mi Mix 4 GB werkgeheugen. Qua opslag is er gekozen voor 128 GB voor het basismodel, de Mi Mix 18K (met 18-karaats gouden randen) krijgt 6 GB werkgeheugen en 256 GB opslag.

De accu is een 4400mAh-model, die ook snel geladen kan worden volgens de Quick Charge 3.0-standaard.

De Mi Mix kost omgerekend 475 euro, maar officieel is nog niet bekend gemaakt of en wanneer het toestel in Europa verschijnt.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: smartphone, Xiaomi

Laatste Vacatures