Productfoto Samsung Windows 8 smartphone uitgelekt

Een productfoto van een nieuwe Samsung Windows Phone 8 smartphone is uitgelekt op internet. Het model staat bekend onder de naam ATIV Odyssey.

De productfoto van de Samsung ATIV Odyssey werd afgelopen weekend op Twitter gezet door @evleaks. In maart lekten de hardwarespecificaties van deze smartphone al uit, meldt Slash Gear.

Volgens deze uitgelekte hardwarespecificaties wordt de ATIV Odyssey uitgerust met een 4,65 inch HD Super AMOLED display, een 8 megapixel camera aan de achterkant, en een 2 megapixel camera aan de voorzijde. Aan de binnenkant draait een Qualcomm Snapdragon MSM8960 processor. Deze dualcore processor draait met een snelheid van 1,5 gigahertz.

De specificaties van dit toestel lijken erg op die van de Samsung ATIV S die door Samsung werd gepresenteerd tijdens de lancering van Windows Phone 8. Deze heeft een iets groter display van 4,8 inch.

De Samsung ATIV Odyssey lijkt in ieder geval beschikbaar te komen voor gebruikers van het mobiele netwerk van het Amerikaanse telecombedrijf Verizon. De concurrentie komt onder andere van Nokia (met de Lumia 920) en HTC.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten