abonneren

Prijzen Microsoft Surface gelekt

De goedkoopste uitvoering zal 499 dollar kosten met Windows RT, toonde de Amerikaanse online winkel van Microsoft per ongeluk korte tijd.

Vanmorgen stonden de prijzen korte tijd online volgens techsite The Verge. De informatie is snel offline gehaald door Microsoft, maar niet snel genoeg om de prijzen niet te verraden.

De Microsoft Surface tablet zal zonder Touch Cover in de goedkoopste 32 GB uitvoering 499 dollar kosten. Met de Cover erbij, waarin een toetsenbord is ingebouwd, kost hij 599 dollar. De uitvoering met 64 GB gaat 699 dollar kosten inclusief de Touch Cover. Een iPad 32 GB versie zonder 3G kost 599 dollar. Een 64 GB iPad met alleen wifi kost 699 dollar.

Het gaat overigens om de versie van Surface met Windows RT en niet met Windows 8. Deze versie zal geen oude Windows programma’s kunnen draaien. Er wordt verwacht dat de prijzen voor de versie met Windows 8 hoger zullen liggen.

Mysterieuze foto’s wijzen erop dat Surface tablets ook in Europa gelanceerd zullen worden. Dat is echter nog niet door Microsoft bevestigd.

Via: ZDNet

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Tablets

Tags: