abonneren

Presentatie Galaxy Note III op 4 september

Samsung probeert voor de aankondiging van een nieuw toestel altijd de spanning op te bouwen. Dit doet zo door middel van teasers maar ook door het geven van hints. Ook nu zijn de eerste uitnodigingen voor het komende Samsung Unpacked-evenement op de deurmat van de pers en andere belanghebbenden beland.
Samsung Mobile tweette net onderstaand bericht met daarin een hint naar de nieuwe Note, de Galaxy Note III. De uitnodiging zelf lijkt te zijn gemaakt op de nieuwe Note met een S Pen. Episode 1 en 2 zijn termen die vorig jaar ook door Samsung zijn gebruikt. Episode 1 staat voor de lancering van een Samsung Galaxy S-toestel en Episode 2 voor een Note-toestel. Ook zou het wel eens kunnen dat Samsung de smartwatch Galaxy Gear presenteert op dit Unpacked-evenement.

Vanaf 6 tot en met 11 september zal de consumentenelektronicabeurs IFA in Berlijn plaatsvinden. Zoals gebruikelijk grijpt Samsung de kans om twee dagen ervoor al met de aankondiging van de Note III te komen, om zo geen waardevolle exposure mis te lopen. Ook Androidworld zal hierbij aanwezig zijn om verslag te doen. Voor nu, nog even wachten dus.

Geschreven door: Claudia Rahanmetan op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: persevenement, Galaxy Gear

Nieuws headlines

Laatste reactie