abonneren

Premium Suite upgrade voor Galaxy SIII beschikbaar in Nederland

Android-versie 4.1.2 voor de Samsung Galaxy SIII wordt vanaf vandaag uitgerold in Nederland. Samsung heeft de update volgestopt met allerlei nieuwe slimme functies. Het gaat hier om de uitgebreide Premium Suite upgrade.

Zustersite Androidworld meldt dat er een stroom aan tips binnen is gekomen over de beschikbaarheid van de Android 4.1.2-update voor de Samsung Galaxy SIII. De update is nu te downloaden in Nederland.

De Galaxy SIII heeft niet heel lang geleden ook al een update naar Android 4.1 gekregen. Samsung laat het met deze update-cyclus erg belangrijk te vinden om zo snel mogelijk nieuwe Android-versies uit te geven voor toptoestellen. De Galaxy SIII is immens populair in Nederland.

Met de 4.1.2-update wordt ook een update verstrekt voor TouchWiz. Deze is waarschijnlijk nog ingrijpender dan de nieuwe Android-versie zelf. We schreven al eerder uitgebreid over de nieuwe slimme functies die Samsung nu in deze update beschikbaar maakt in deel één en twee van het artikel over de Premium Suite upgrade. Zo noemt Samsung de update van Android 4.1.2 met TouchWiz zelf.

Nieuwe functies

Er zitten een aantal erg interessante nieuwigheden in de Premium Suite upgrade. Zo wordt de camera-functionaliteit van de SIII uitgebreid met een modus voor slechte lichtomstandigheden en kan de SIII van meerdere vergelijkbare groepsfoto’s zelf de gezichten uitknippen en de ‘beste hoofden’ op één foto combineren. Ook kan er meer informatie bij een foto worden opgeslagen, zodat je bijvoorbeeld kunt terugzien wat voor weer het was tijdens een kiekje.

Verder is opmerkelijk dat er na de update twee applicaties in hetzelfde scherm geopend kunnen worden en probeert de SIII te voorspellen wat je wilt met de nieuwe Page Buddy-functionaliteit. Met de Reader Mode zijn webpagina’s prettiger te lezen op de SIII.

De Premium Suite upgrade is te downloaden via wifi Over The Air (OTA) en ook via Samsung Kies en is 129 MB groot.

Bron: Androidworld

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: premium suite upgrade, samsung galaxy siii, update