abonneren

Populairste Wolfgang-smartphone verbeterd en te koop bij de Aldi

De meest succesvolle Wolfgang-smartphone die tot nu toe bij de Aldi te koop was heeft een make-over gekregen. Hij is nu krachtiger, heeft bredere ondersteuning, kost 169 euro en is vanaf 27 april te koop.

De 4,3-inch Wolfgang AT-AS43D3 is een Android-smartphone en de opvolger van de Wolfgang AT-AS43D2, die een tijdje geleden bij de Aldi te koop was. Volgens de Nederlandse maker Ambience Technology is dit de meest succesvolle Wolfgang Android-smartphone tot nu toe. Daarom is besloten de telefoon een update te geven en opnieuw via de Aldi te verkopen.

Upgrades

Zo heeft de smartphone in plaats van een single core- nu een 1 GHz dual core-processor. Daarmee zouden volgens Ambience Technology de 3D-graphics een stuk sneller moeten worden verwerkt dan bij de eerdere versie van de Wolfgang-telefoon. Ook zegt het bedrijf dat het toestel sneller is dan vergelijkbare toestellen met dezelfde specificaties, vanwege de bare-bone Android-installatie die op de smartphone draait. Er staan ook geen apps voorgeïnstalleerd op de Wolfgang AT-AS43D3.

De smartphone heeft nu quadband-ondersteuning (GSM 850, 900, 1800, 1900 MHz-frequenties) in plaats van dualband voor wereldwijde toegang tot netwerken. Verder heeft deze Wolfgang nu triband UMTS-ondersteuning (850, 1900, 2100 MHz-frequenties) voor data. Ook is de vormgeving en het uiterlijk van het toestel verbeterd volgens Ambience Technology.

Same same, but different

Onveranderd is dat de AT-AS43D3 een softwarematig Slide-it toetsenbord heeft, een WVGA-scherm, een 5-mgapixelcamera achter, een 1,3-megapixel camera voor en een dual-sim slot. De AT-AS43D3 zal vanaf 27 april voor 169 euro te koop zijn bij Aldi-supermarkten.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Smartphones

Tags: at-asd3

Laatste reactie