abonneren

Popcorn Time voor Android via VPN anoniem te gebruiken

De populaire illegale streamingdienst Popcorn Time is voor Android-gebruikers nu anoniem te gebruiken. De app voor Android-toestellen heeft nu een ingebouwde VPN-service.

Dat laten de makers van de controversiële dienst weten in een blogpost.

De ingebouwde VPN wordt aangeboden door Kebrum. Dat gaf eerder al aan meer te willen doen voor internetvrijheid. Het is niet duidelijk of gebruikers onbeperkt films kunnen kijken via de VPN-dienst. Met een VPN kunnen gebruikers anoniem internetten, omdat hun internetverkeer via een beveiligde verbinding over een externe server wordt gestuurd. Lees hier wat wij de beste VPN-diensten vinden.

Meer toevoegingen

Er zijn meer dingen aan de app toegevoegd. Zo is er de veelgevraagde support toegevoegd voor toestellen met Android 4.0 en hoger, en worden films sneller gestreamd naar het toestel. Ook is er betere ondersteuning voor de Chromecast.

Controversieel

Popcorn Time werd een half jaar geleden plotseling waanzinnig populair. Met de dienst kunnen gebruikers films streamen via het downloaden van torrents. Er is wel altijd onduidelijkheid geweest of Popcorn Time eigenlijk niet illegaal was. Sinds het downloadverbod is doorgevoerd lijkt het daar echter wel op.

De app wordt vaak uit de Google Play Store verwijderd, om na een tijdje weer een terugkeer te maken, vaak onder een andere naam. De app is echter ook van de site te downloaden.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Streaming media

Tags: Time, Popcorn