Popcorn Time maakt films offline beschikbaar

Popcorn Time voor Android is vernieuwd. Met de nieuwe beta kunnen gebruikers films nu ook offline kijken, laten de makers weten. De populaire torrentstreamingdienst maakt het mogelijk films direct op je smartphone of tablet te downloaden.

Voorlopig is versie 2.4 nog in bèta. Zoals bij eerdere versies is Popcorn Time alleen te downloaden via de website.

Downloaden naar harde schijf

Het grootste verschil in de nieuwe app is dat films nu voor het afspelen kunnen worden gedownload. Daarbij kun je als gebruiker kiezen tussen verschillende torrents van een film, van verschillende kwaliteit. Ook kun je per torrent zien hoeveel seeders en leechers die heeft, zodat je ongeveer kunt inschatten hoe snel een film binnen is.

Bugfixes

Daarnaast werkt de dienst vrijwel hetzelfde als eerst. De makers hebben wel enkele kleine bugfixes gedaan, en er is support toegevoegd voor een andere kleur voor de ondertitels, maar de wijzigingen zijn minimaal.

Popcorn Time voor iOS

De makers willen nog steeds niets kwijt over een mogelijke versie van Popcorn Time voor iOS. Het enige dat de groep ontwikkelaars wil zeggen is dat het lastig is om een dergelijke illegale streamingdienst in de App Store te krijgen.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Algemeen

Tags: popcorn, time